Wednesday, June 10, 2015

Air - Miezal Abbasy (18SX)

Novel ini dilabel 18SX

Penulis: Miezal Abbasy

Sinopsis: Air itulah ungkapan yang boleh aku kongsi dengan korang ni yang masih muda, mentah dan bergetah... Air boleh menghidupkan malah boleh juga mematikan sesuatu kehidupan. Sumber air yang boleh kita dapat macam air hujan, mata air, air terjun, laut, perigi dan banyak lagi. Tapi air juga boleh diaplikasikan kepada rasa dan nikmatnya berbeza-beza seperti teh tarik, coke, pepsi, beer, wine, liquor dan sebagainya. Dari halal hingga ke haram pembikinannyaatau sebagainya. Dari sudut jenamanya pula, manusia tak pernah putus-putus menciptanya. Namun apa yang aku nak sharing ni adalah air semulajadi dan penghasilannya amat menakjubkan sehingga nikmatnya sangat menghairahkan, memenatkan, menjijikkan dan ada yang mengerikan. Malah ada kesan daripadanya boleh menjadikan kita berani, kuat, pemarah, hilang kawalan dan sebagainya. Inilah kehidupan manusia sama seperti air tiada bentuk, tiada warna, tiada rasa tapi boleh diadaptasi. Semoga anda semua memahami maksud tersurat mahupun tersirat yang selama ini menjadi pemerhatian dalam hidupku. Kini aku kongsikan dengan semua orang tanpa rasa segan silu kerana hidupku umpama AIR.

RM26 sm / RM30 ss (harga termasuk pos)
whatsapp 0199960461 untuk order. 
untuk senarai buku: klik sini
like fanpej : klik sini
follow insta : klik sini
follow twitter : klik sini

1 comment:

  1. rugiii kalau beli.... TAPI TAK BACA HAAAHAHAH

    ReplyDelete